Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Άφησε έξω φορτηγό με Ναξιακά κρέατα η Blue Star

 

"Μας κατέστρεψαν", λένε οι κτηνοτρόφοι

Έντονες διαμαρτυρίες εξέφρασε  μεταφορική εταιρεία της Νάξου γιατί η Blue Star, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει και να μεταφέρει με το βραδινό δρομολόγιο της Παρασκευής, που αναχώρησε στις 10:30 από τη Νάξο, φορτηγό-ψυγείο με Ναξιακά κρέατα. "Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε καιρό, όμως τώρα, που έπρεπε να μεταφερθούν τα προϊόντα που φορτώθηκαν από το Φιλώτι και να βρίσκονται το Σάββατο στην αγορά στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι", δήλωσε εκπρόσωπος της μεταφορικής. "Σήκωσαν τη μπουκαπόρτα την ώρα που το φορτηγό έκανε όπισθεν για να μπει, με κίνδυνο αν δεν το έπαιρνε είδηση ο οδηγός, να πέσει μέσα στη θάλασσα", λέει ακόμη και καταγγέλλει "εκβιαστικές" συμπεριφορές επειδή μεταφέρουν τα φορτηγά τους και με άλλη ναυτιλιακή εταιρεία. Την ενέργεια καταγγέλλει  και ο πρόεδρος της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου, Βασίλης Κρασσάς
"Η δικαιολογία, είναι ότι το πλοίο έχει πολλά ΙΧ και ο κόσμος πρέπει να εξυπηρετηθεί για τις γιορτές", επισημαίνει ακόμη ο εκπρόσωπος της μεταφορικής εταιρείας, ενώ συμπληρώνει, ότι θεωρεί πως τα περισσότερα από τα φορτηγά που ταξίδεψαν ήταν άδεια.

Πάντως, είναι γεγονός, ότι λόγω και της οικονομικής κρίσης, το ζήτημα να φτάσουν εγκαίρως τα προϊόντα στην Αθήνα, είναι πολύ σημαντικό για τους παραγωγούς του νησιού.

"Καταστράφηκε η χρονιά"

"Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε, ότι η εταιρεία, το πρακτορείο, το λιμεναρχείο θα άφηναν έξω το ψυγείο με 500 κρέατα που έπρεπε να διατεθούν αύριο στην Αθήνα", λέει ο πρόεδρος της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου και τονίζει, ότι αν το ήξεραν θα είχαν κατεβεί όλοι οι κτηνοτρόφοι στο λιμάνι.

"Καταστράφηκε η χρονιά", λέει με αγανάκτηση ο κ. Κρασσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: