Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος 2012



Τα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος 2012
Ο Σύλλογος Ναξίων Κρήτης όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2012 οργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις για τα μέλη του και τους Νάξιους Φοιτητές. Στόχος μας είναι η συνάντηση των μελών μας από  όλους τους νομούς της Κρήτης για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις  και να διασκεδάσουμε.
Στις 15-01-2012 έγινε η κοπή της πίτας μας, στην παραδοσιακή ταβέρνα «Αραμπάς» με ζωντανή μουσική όπου περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα με πολύ κέφι και χορό.
Εκδώσαμε το ημερολόγιό μας με εικόνες από τις εκδηλώσεις μας (από την εκδρομή στην Σπιναλόγκα, από το χορό μας κ.α)
Στις 17-03-2012 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός μας στην κοσμική ταβέρνα «Φάρος». Οι Ναξιώτες της Κρήτης και οι φίλοι αυτών διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το νησιώτικο συγκρότημα του Μπιλάκου και την τσαμπούνα του Γιάννη Μανιού. Οι φοιτητές μας ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, τις οποίες μας πρόσφερε ο Σύλλογος Κορωνιδιατών Αθήνας (και τους ευχαριστούμε πολύ), χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια και ξεσήκωσαν όλους τους παρευρισκόμενους σ’ ένα  ανεπανάληπτο γλέντι!!!!!
Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσουμε και τα παιδιά που ήρθαν από Αθήνα και Νάξο στην Κρήτη…..για να παρευρεθούν στο χορό μας, όπου συμμετείχαν ενεργά σε όλη την εκδήλωση με πολύ κέφι και  χορό.
Επίσης το ίδιο βράδυ έγινε η βράβευση των φοιτητών (παιδιά των μελών μας) με υπέροχους πίνακες ζωγραφικής του Ναξιώτη ζωγράφου Γρατσία Βασίλη (και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του).
  Στις 27-10-2012 οργανώσαμε μια συνάντηση των νέων και παλιών φοιτητών στην Κρήτη, με έξοδα του ταμείου μας, στο καφενείο-Μεζεδοπωλείο «ο Ναξιώτης» του κ. Δημητροκάλη. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους και να καταλάβουν ότι ο Σύλλογος μας θα στέκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν είτε ευχάριστο είτε δυσάρεστο είναι αυτό.
Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος μας έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει αρκετούς από τους στόχους του, κάτω από δύσκολες συνθήκες (οικονομικές,οι αποστάσεις κ.α…).
Φέραμε κοντά μας τα παιδιά, τους φοιτητές μας, τους μυήσαμε στο Σύλλογο και είναι πάντα πρόθυμα να προσφέρουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν …..
Συμπαρασταθήκαμε στα μέλη μας και στους φοιτητές μας σε δύσκολες στιγμές είτε με χρηματική βοήθεια είτε με την παρουσία μας….
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγώ προσωπικά και όλο το Δ.Σ όλους όσους βοήθησαν το Σύλλογο μαςμε οποιοδήποτε τρόπο και ιδιαιτέρως τους φοιτητές μας για την παρουσία τους, την αξιόλογη  βοήθεια τους και το μεράκι που πρόσφεραν με όλη την καρδιά τους σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
Ευχόμαστε ο Σύλλογος Ναξίων Κρήτης να συνεχίσει  να εκπληρώνει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε!!!!!!!!!
Εύχομαι
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ
2013
Το Δ.Σ και η Πρόεδρος
Φακίνου Καλλιόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: