Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Δ.Σ. Απεραθίτικου συλλόγου

Το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους Συγχωριανούς και τις Συγχωριανές μας που παρευρέθησαν χτες, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, στην παρουσίαση του Ημερολογίου 2013.

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον κύριο Ιωάννη Τουμπακάρη για το υλικό που μας παρέδωσε, τον κύριο Ιωάννη Νανούρη και τα καταστήματα Nanou Donuts House για την μέγα – χορηγία καθώς και όλους τους επαγγελματίες Απεραθίτες (και όχι μόνο) που διαφημίστηκαν στο φετινό μας ημερολόγιο, συμβάλλοντας στην ταχύτερη, αρτιότερη και αποτελεσματικότερη έκδοσή του.

Ευχαριστούμε ένα ένα τα μέλη μας που με το μεράκι, την αγάπη για το Χωριό και το Σύλλογο, την ανιδιοτέλειά και την ζωντάνια τους, κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να οργανωθεί, διαφημιστεί, εκτυπωθεί και παρουσιαστεί το φετινό μας Ημερολόγιο μέσα σε σχεδόν 3 βδομάδες.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον ηθοποιό μας, Λευτέρη Ελευθερίου, ο οποίος είχε τη γενική επιμέλεια της παρουσίασης καθώς και τους Συγχωριανούς μας Μανώλη Τουμπακάρη, Μαρουδιά Σταυριανού, Σέβη Αυγερινού, Γεωργία Χατζηπέτρου, Ειρήνη Ψωρογιάννη, Μαρία Γαλάνη και Κυριακή Καραπάτη, που πλαισίωσαν την εξαιρετική ομάδα της χτεσινής μας εκδήλωσης.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε. Ένα ταξίδι που, κατά τα λεγόμενα των παρευρισκομένων, ήταν αξέχαστο. Ευελπιστούμε να σας έχουμε συνταξιδιώτες και στους επόμενους προορισμούς μας.

Το ημερολόγιό μας τίθεται από χτες προς πώληση στη τιμή των 5€.

Επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας:
- Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012: Παιδικό πάρτυ έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη του Συλλόγου μας.
- Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με παράλληλη βράβευση των φοιτητών που εισήλθαν φέτος στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.

Δ.Σ. Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: