Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου συλλόγου Ναξίων Κρήτης





ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΝΑΞΙΩΝ   ΚΡΗΤΗΣ
Τηλ. 2810311418 ,6977398768, Fax:2810319965
e-mail:  naxioikritis@gmail.com   blog: naxioikritis.blogspot.com
________________________________________________________­­______

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΙΩΝ  ΚΡΗΤΗΣ

    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ναξίων Κρήτης ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του 7ου Ναξιώτικου γλεντιού στο κέντρο «ΖΕΦΥΡΟΣ» στη Αμμουδάρα Γαζίου, στο Ηράκλειο το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013.  



    Καταρχήν  ευχαριστούμε τον Γιάννη Βιτζηλαίο και τους μουσικούς του, Νίκο Γκούφα στην κιθάρα, Κώστα Γεροντάκη στο λαούτο, Μάνο Πρεβενιό στο βιολί και Γιώργο Δημητροκάλη στο βιολί για τα κέφι που έδωσαν στο χορό μας με την μουσική τους και με τα τραγούδια τους.



      Ειδικότερα, ευχαριστούμε τους  Χορηγούς :

·         Τον Μανόλη Μεντιδάκη (Μεντή) για το κρέας (90 κιλά αίγα) που προσέφερε στον σύλλογό μας για βραστό στο κέντρο.

·         Το  Ξενοδοχείο Atrion για την χορηγία φιλοξενίας των μουσικών στο Ηράκλειο.

·         Την ΕΑΣ Νάξου, το Τυροκομείο Πιτταράς, και το Οικογενειακό Τυροκομείο Μπαμπούνης για τις γραβιέρες τα τυριά και τις μυζήθρες που μας έστειλαν.

·         Την Ποτοποιία Προμπονά, την Ποτοποιία Βαλληνδρά και τον Βασίλη Λιανόπουλο για τα γλυκά κουταλιού τα κίτρα και τις μαρμελάδες που μας έστειλαν.

·         Τις επιχειρήσεις από την Νάξο: Passenger Tours, Pension Lagoudera, Hotel Palatia, meze² γεύσεις από θάλασσα, Mini Market Pan Co, Soulatso Café Bar, Café Lotto, Palatia Stores, Expert Αφοι Βουτσινός για την χορηγία μεταφοράς του συγκροτήματος από την Νάξο στον Πειραιά και αντίστροφα.

·         Την ΑNEK  SUPERFAST για την χορηγία έκπτωσης εισιτηρίων.

·         Τον Βασίλη Γρατσία για την χορηγία του με τους πίνακες ζωγραφικής για την βράβευση των νέων φοιτητών.

·         Την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Ηρακλείου για την δημοσίευση του χορού μας και τους Ρ/Σ της Νάξου SPACE FM & ΚΥΚΛΑΔΕΣ FM για την διαφήμιση που έκαναν για τον χορό μας ως χορηγοί επικοινωνίας.

·         Τα Γλυκά Τολάκη και το Τυροκομείο Κουφόπουλου για την προθυμία που έδειξαν να μας στείλουν τα προϊόντα τους αλλά λόγω χρονικών ορίων δεν κατέστη δυνατόν να τα παραλάβουμε εγκαίρως.



     Ευχαριστούμε τους Ναξιώτες και Κρητικούς φοιτητές μας που με την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή βοήθεια τους στη συλλογή των δώρων , το υπέροχο χορευτικό τους και το κέφι τους, έδωσαν  μια υπέροχη νότα στο χορό μας και βοήθησαν στην επιτυχία του.



    Ακόμα, ευχαριστούμε όλους τους Ηρακλειώτες, Ρεθυμνιώτες και Χανιώτες επιχειρηματίες που με τα δώρα τους βοήθησαν στην Λαχειοφόρο αγορά μας .



   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Ναξιώτες και τους φίλους της Νάξου  που  μας  τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε  να διασκέδασαν όπως θα διασκέδαζαν ’’στα βιολιά’’ στη Νάξο.



Κλείνοντας σας αποχαιρετούμε με μερικά κοτσάκια που έγραψαν οι φοιτητές μας για τον χορό και τα τραγούδησε στην έναρξη του χορευτικού ο Γιάννης Βιτζηλαίος  (θα τα βρείτε στο youtube σαν «naxioikritis 121»)



Απόψε θα γλεντήσουμε όπως και στο νησί μας,

που είναι πάντα στην καρδιά στο νου και στην ψυχή μας



Θεέ μου της Κρήτης τα βουνά λίγο χαμήλωσέ τα

να δω τη Νάξο μια σταλιά και πάλι σήκωσέ τα



Βρίσκομαι στην Αμμουδάρα, μα θυμάμαι την Πορτάρα

μα θυμάμαι την Πορτάρα, βρίσκομαι στην Αμμουδάρα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: