Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιρειών "ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ - ΜΠΑΛΟΣ" & ΣΙΑ.


Στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης, η Γραμβούσα, ένα μικρό νησί με απόρθητο κάστρο, οχυρωματικό αριστούργημα του 16ου αιώνα και ο Μπάλος, η μοναδική λιμνοθάλασσα της Κρήτης, με τα γαλαζοπράσινα νερά, την κόκκινη αμμουδιά και τα περίφημα όστρακα!!
Εντυπωσιακό και μοναδικό το περιβάλλον, το συνθέτουν απότομα βράχια και πλαγιές, μια θάλασσα απέραντη γαλάζια και κρυφές αμμουδιές, σαν αυτή στην γαλήνια λιμνοθάλασσα του Μπάλου, σε συνδυασμό με τα σημάδια από την μακρόχρονη ιστορία της περιοχής: μοναστήρια, εκκλησίες και το επιβλητικό κάστρο της Ήμερης Γραμβούσας.
Η φυσική του ομορφιά, συνδυάζεται με την ποικιλότητα και τη σπανιότητα φυτών και ζώων, μερικά, μοναδικά σε αυτό εδώ το μέρος της γης.
Η ομορφιά και ο πλούτος αυτής της περιοχής, βρίσκονται ακριβώς στην ποικιλότητα και την πολυπλοκότητα της ζωής σε αυτήν. Παρατηρήστε την, νιώστε την, γνωρίστε την, αγαπήστε την, και
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ THN !!!
Μια κρουαζιέρα που σίγουρα θα επαναλάβετε, αφού και οι επισκέπτες της Καραϊβικής θαυμάζουν την περιοχή αυτή.Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή!

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου περίπου, κάθε χρόνο, τα ασφαλή, πολυτελή και ταχύτατα Επιβατηγά – Τουριστικά πλοία  μας  (ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΝΠ 4879, ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΕΞΠΡΕΣ ΝΠ 10310, ΠΟΡΤΟ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΝΧ 203, ΜΠΑΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ ΝΡ 37, BLACK PEARL ΝΘ 876), συνολικής χωρητικότητος 2800 επιβατών, αναχωρούν για την κρουαζιέρα (Κίσσαμος – Γραμβούσα – Μπάλος ή Κίσσαμος - Μπάλος - Γραμβούσα) κάθε πρωί στις 10:15 και 10:30 από το λιμάνι Κισσάμου (Καστέλι) Χανίων  και επιστρέφουν το απόγευμα στις 18:00. Επίσης, από τέλος Ιουνίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, το τρίτο πλοίο μας, αναχωρεί κάθε μεσημέρι στις 12.30 και επιστρέφει στις 19.30 (επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εάν μπήκε το δρομολόγιο αυτό), ενώ το τέταρτο πλοίο μας εκτελεί έκτακτη κρουαζιέρα, όποτε απαιτείται.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού  σας, που διαρκεί μόνο 55', αφού η Κίσσαμος είναι το  πιο κοντινό  λιμάνι προς τη  Γραμβούσα και Μπάλο, θα απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, την ξενάγηση, καθώς και ευχάριστη μουσική στα πλοία μας, που διαθέτουν σαλόνια με κλιματισμό, ανοικτά καταστρώματα, εστιατόρια-μπαρ και τηλεοράσεις με βίντεο.
Οι απολαυστικές αυτές κρουαζιέρες, είναι μια μοναδική εμπειρία για τις διακοπές σας, είναι οι ωραιότερες κρουαζιέρες που γίνονται στην Κρήτη, αφού μέσα σ’ ένα καταπληκτικό τοπίο, συνδυάζονται ψυχαγωγία, επίσκεψη αρχαιολογικών χώρων, κολύμβηση, ψάρεμα, ελεύθερη κατάδυση, φωτογράφηση, περιπέτεια, αλλά και πεζοπορία αν επιθυμείτε.
Την περιοχή αυτή έχουν επισκεφθεί πολλές εκλεκτές διασημότητες, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού τους, όπου και κολύμπησαν στα καθαρά, κρυστάλλινα νερά του Μπάλου.
Η πολυετής εμπειρία μας, θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας, σε μια εκδρομή που σίγουρα θα επαναλάβετε!
Τα δύο γραφεία της Κοινοπραξίας, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο για τις κρουαζιέρες μας, στεγάζονται στο λιμάνιΚαβονησίου Κισσάμου στο Καστέλι Χανίων απ'οπου αναχωρούν τα πλοία μας.              
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα:

Tηλέφωνα:

28220 24344 & 83311 (από 08.30-21.30)

Φαξ:

28220  83321

Κινητά:

6936842185 & 6973739181-4

E-mail:



Δεν υπάρχουν σχόλια: