Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑΞΙΑΚΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ"
Πραγματοποιήθηκε , στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου STANLEY , η εκδήλωση παρουσίασης των εξαιρετικών προϊόντων, των ελληνικών Συναιτερισμών ( Παναιγιάλειος Ένωση Συν/σμων, Αγρ. Συν/σμος Ζαγοράς Πηλίου, ΕΑΣ Ζακύνθου, ΕΑΣ Καβάλας, Α. Σ. Κροκοπαραγογών Κοζάνης, Ένωση Μαστιχοπαραγογών Χίου, ΕΑΣ Ναξου, Κουρελλάς ΑΕ, Veaeni Νάουσας, ACN Naoussa ).
 
Προσκεκλημένοι και παρόντες στην εκδήλωση ήταν το ....Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παράγοντες της Ελληνικής αγοράς, των μέσων ενημέρωσης ( τηλεοπτικοί σταθμοί επαρχίας, MEGA, STAR, ALFA, Βήμα FM, Real FM, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθηναϊκό πρακτορείο, υπεύθυνοι εκπομπών μαγειρικής) και ξένες αποστολές από τις πρεσβείες Κίνας, Πολωνίας Βουλγαρίας Ισπανίας.
Ομιλητές οι κ.κ. Γιώργος Μάλλιαρης ( γραμματέας της Ελληνικής κοινότητας Βρυξελλών ) , ο Δντής ειδήσεων του STAR CHANNEL Σταμάτης Μαλέλης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος ( για το Greekfood. tv ).



 Πρωτεργάτης στην οργάνωση της εκδήλωσης ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Καρούσης.
Παρόντες στην εκδήλωση εκπρόσωποι της Ε.Α.Σ. Νάξου με επικεφαλή τον πρόεδρο Δημήτρη Καπούνη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη , στην οποία επεσήμανε την αξία προώθησης των Ελληνικών προϊόντων και της ένταξης των στη ξενοδοχειακή κουζίνα. 

Επιπλέον στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. Νίκος Μαϊτός και ο Αντιπρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. και Πρόεδρος του Συλλόγου Σαγκριωτών Κώστας Βερνίκος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: