Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Εγγαριτών Νάξου

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας,
    Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του, τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό μας, και με χαρά σας προσκαλεί να τιμήσετε τις εκδηλώσεις και να μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες που ο καθένας αντιμετωπίζει, και να πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια.
    Στην Αθήνα, ο χορός θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα–ουζερί «Το Στέκι», Παπαφλέσσα 36 Γαλάτσι (βλ. σχέδιο παρακάτω), την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι από τη 1:00 μ.μ. μέχρι ... όσο αντέξουμε. Θα μας διασκεδάσουν συγκροτήματα λαϊκού-έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού και βεβαίως της παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, μαζί μας θα είναι και παραδοσιακοί «Κορδελάτοι» του χωριού μας, για να θυμηθούν κάτι από τα έθιμά μας, όσοι δεν καταφέρνουν να τα δουν από κοντά. Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού φαγητού, ποτό (κρασί χύμα και αναψυκτικά) και ελεύθερο χορό: 15€ κατ’ άτομο.
    Στη Νάξο, ο χορός θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα της Στέλλας Καπετανάκη, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου, το βράδυ από 9:00 μ.μ. μέχρι το πρωϊ.... με το συγκρότημα του Μιχάλη Χερουβείμ, σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι με χορό και διασκέδαση μαζί με τους «Κορδελάτους» του χωριού μας. Είσοδος, όπως κάθε χρόνο.
    Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για μας και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος                                                        Η Γενική Γραμματέας
  Νίκος Γ.  Μπουλαξής                                     Αγγελική (Κική) Α. Λάσκαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: