Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star... στη Νάξο


Η δημοσιογράφος του Star, Μίνα Τζανετάτου και ένας τεχνικός, έφτασαν το Σάββατο το μεσημέρι στη Νάξο, προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρμών Νάξου. Η δημοσιογράφος θα "καταγράψει" και θα παρουσιάσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star, τα τοπικά προϊόντα, την τοπική γαστρονομία και θα προβάλει τις ομορφιές της Νάξου, διασκέδαση και άθληση στη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Το τελευταίο τριήμερο, η Νάξος και τα προϊόντα της ΕΑΣ Νάξου, προβάλλονται από μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Το Σάββατο με την "Ημερησία" οι αναγνώστες πήραν ως ένθετο και Τουριστικό Οδηγό της Νάξου. Η Νάξος την Κυριακή στο "Πρώτο Θέμα" και στο ένθετο Gourmet του "Έθνους της Κυριακής". Την Παρασκευή, η Νάξος και τα προϊόντα της, προβλήθηκαν από την εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα"
 Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, το Σάββατο το βράδυ στη Νάξο, περιελάμβανε, πλάνα από τα καφέ, εστιατόρια, μπαρ και δηλώσεις του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, που, ως γνωστόν, περνάει τις διακοπές του στη Νάξο. Μάλιστα, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εικόνες από το Κυριακάτικο πάρτι στο beach bar "Kahlua", όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επιλέγει κάθε Κυριακή τη μουσική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το Naxos News, το ρεπορτάζ από τη Νάξο, θα προβάλλεται άμεσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR κι έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο "υλικό" που θα σταλεί αμέσως, θα προβληθεί στο κεντρικό δελτίο της Κυριακής.

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί την Κυριακή με δραστηριότητες δίπλα και μέσα στη θάλασσα που μπορούν να χαρούν οι επισκέπτες του νησιού και συγκεκριμένα με σέρφινγκ και beach volley στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Χώρα Νάξου.

Τη Δευτέρα, όπως είπε στο Naxos News, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, θα γίνει ρεπορτάζ για τα προϊόντα της Ένωσης, με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη φορά, στην πατάτα Νάξου.

Το Σάββατο με την "Ημερησία" οι αναγνώστες πήραν ως ένθετο και  Τουριστικό Οδηγό της Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: