Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στη Νάξο

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγιναν στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην Σχολή Ουρσουλινών) στο Κάστρο Χώρας Νάξου, τη Δευτέρα 2 Μαΐου, τα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα "Ελλάδα". Οι φωτογραφίες, είναι των εκπαιδευόμενων στα σεμινάρια φωτογραφίας που υλοποιεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ν. Κυκλάδων. Σημαντικό τμήμα της εκδήλωσης η προβολή αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών των "νέων φωτογράφων". Παράλληλα, έγινε παρουσίαση χοροθεατρικού δρώμενου από την ομάδα Βιωματικού Θεατρικού Σεμιναρίου της Ν.Ε.Λ.Ε. (πρώην Δήμου Δρυμαλίας). Η έκθεση θα είναι ανοικτή πρωί και απόγευμα για το κοινό μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου. Η διοργάνωση είναι του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Η υλοποίηση του προγράμματος φωτογραφίας, ξεκίνησε στη Νάξο το 2008 και η αντίστοιχη έκθεση είχε γίνει στο Φιλώτι. Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα υλοποιείται εφ' όσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχών. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στη Νάξο το 2010. Φέτος, αν κρίνουμε από τον αριθμό  τίτλων που απονεμήθηκαν από τον εκπρόσωπο του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ν. Κυκλάδων, κ. Κιούση, το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε ήταν μεγαλύτερο από τις προηγούμενες φορές.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα "Ελλάδα", έκανε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης.
Οι νέοι φωτογράφοι που συμμετείχαν στην έκθεση: Αξαόπουλος Δηµήτρης, Αξαοπούλου Ντέπη, Βασαλάκη Σµαρώ, Βασαλάκης Νίκος, Γρατσία Μαρία, Δεµενεοπούλου Μαρία, Καρούσης Μανώλης, Κιουλαφή Βαγγελίτσα, Κιουλαφής Γιώργος,  Κονδύλη Μαργαρίτα, Κοτταρά Όλγα, Κουφοπούλου, Μαργαρίτα, Κουφοπούλου Αργυρώ, Λογαράς Ιωαννης, Μανδηλαράς Δηµήτρης, Μαθιουλάκης Κώστας, Παγώνης Κώστας, Παγώνης Στέλιος, Παρτσινεβέλου Θέα, Τσακωνιάτη Μαρία, Τσαµπουνάρη Ειρήνη, Τζαννίνη Χριστίνα, Φάρκωνα Ηρώ, Φουστάνα Νικολέττα, Φραγκίσκος Μιχάλης, Χαριτάκη Χαρά, Χάµπα Ναταλή

Κείμενα www. naxo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: