Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΤΗ ΝΑΞΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ


  8-29 ΜΑΙΟΥ στο νησί μας φιλοξενούμε μια μεγάλη παρέα με ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.
  Η λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας θα δώσει τον δικό της αγώνα το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 MAIOY με ώρα εκκίνησης 8.30 απο την Πορτάρα και θα καλύψει μια διαδρομή 200 χιλιομέτρων στο νησί μας.
  Υπολογίζετε να τερματίσουν και πάλι στη Πορτάρα στις 16.00.
  Το βραδάκι κατά τις 20.30 στην Πλατεία Μανδηλαρά (κάτω απο το Λιμεναρχείο) η Λέσχη Μοτοσικλετιστών του νησιού μας θα δημιουργήσει ενα όμορφο και πολύ ζωντανό παρτάκι για να θαυμάσουμε ολοι τις μοναδικές μοτοσικλέτες να χορέψουμε να τσιμπήσουμε κατι και να δροσιστούμε.
  Την Κυριακή το πρωι  μόνο τα μέλη της λέσχης θα μπορέσουν να ακολουθήσουν με σεβασμό το 2 σκέλος του αγώνα ο οποίος επιφυλάσει και μερικές εκπλήξεις (αφορά κοινωνικό χαρακτήρα με επίσκεψη -μεζεδακι-λιγο περπατημα-ανταλλαγες αποψεων και πολυ γέλιο)
  Το απόγευμα οι φίλοι μας θα παρουν το καράβι της επιστροφής και εμείς θα είμαστε εκει να τους αποχαιρετήσουμε.

  Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Ναξου για την αμέριστη στηριξή τους.
 


Και επειδή πάντα θα υπάρχει μια αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά για αυτή  τη λέσχη θέλουμε να πούμε και ενα ευχαριστώ στην Μαράκη Ελένη και το EL GALLERY που βρίσκετε στο χαλκί.

σημ.τα μέλη απο τις 2 λέσχες θα εχουν ενα διακριτικό το οποιο θα τους το προμηθεύσουμε με την παρουσία τους στο πάρτυ του Σαββατου και με αυτο θα μπορούν να αγοράζουν τα τσικνιστά εδέσματα και την μπύρα σε χαμηλές τιμές.
Το κατάστημα του κ.Κουριδάκη Στρατή ( Piatsa) θα ειναι κοντά μας!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: