Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ερύσιμο moments Γάμος,Βάπτιση, Διακόσμηση,Δώρα

  •  

      Το "Ερύσιμο Moments
    είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τις διακοσμησεις γαμων, διακοσμησεις βαπτισεων αλλα και καθε ειδους αλλη εκδηλωση στο Ηράκλειο Κρήτης, με κατασκευή χειροποίητης μπομπονιέρας με μέταλλο και φυσικά υλικά, με ζωγραφική σε ύφασμα, με κατασκευή διακοσμητικών για είδη δώρων με ξύλο, αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο, αλπακά (αρζαντό) καθώς και με κοσμήματα.


     Πρόκειται για μια δυναμική επιστροφή του Flower Center της Κούλας Μιχελάκη μετά από δέκα χρόνια με νέο όνομα και υπό την διεύθυνση της κόρης της Μαίρης Μιχελάκη. Το Flower Center (ανθοπωλείο) λειτούργησε για 20 χρόνια στην Κονδυλάκη με μεγάλη επιτυχία στις χειροποίητες δημιουργίες αλλά και στη διακόσμηση εκδηλώσεων.




      Ζωγραφίζουμε μπλουζάκια με κάθε παιδικό ήρωα κάθε γενιάς όπως Λούκι Λουκ, Γκουφι, Μινιον, Καντι Καντι (candy candy), Shara Key, Michey Mouse, Mini Mouse, Χαιντι, θρυλεων, για δωράκια σε γεννεθλια, αποφοιτηση, γεννηση, βαπτιση και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.



      Επιλέγουμε περισσότερο φυσικά υλικά, όπως αληθινά λουλουδια, αποξηραμενα λουλουδια, κλαδια δεντρων, θαλασσοξυλα και καθε ειδους υλικο που βρισκουμε στη φυση και που η φαντασία μας οδηγεί.  

      


     Το Ερύσιμο moments λοιπόν, συνεχίζοντας την παράδοση στις κατασκευές, φροντίζει το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της επιχείρησης είναι χειροποίητες δημιουργίες. 
      

    Σκοπός της είναι να κάνει το χειροποίητο προσιτό προκειμένου ο καθένας να μπορεί να "ντύσει"¨τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του με μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα.



     Ερύσιμο ονομάζεται ένα μικρό κίτρινο λουλουδάκι που φύεται κυρίως στην Νάξο και την Αμοργό.


    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.erysimo.gr.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: