Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Η γυναικεία ομάδα βόλευ του Πανναξιακού αγωνίζεται στο Ρέθυμνο στις 23/11

Το Σάββατο 23/11/2013 και ώρα 17:00, θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου "Μελίνα Μερκούρη", ο αγώνας για το πρωτάθλημα Βόλεϊ της Α1 Γυναικών μεταξύ της ομάδας του ΟΠΕΡ και του Πανναξιακού.

Η διοίκηση του Πανναξιακού καλεί όλους τους Ναξιώτες της Κρήτης να παρευρεθούν στο κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη", να ενισχύσουν την ομάδα του νησιού μας και να κάνουν τα κορίτσια μας να νιώσουν ότι παίζουν στο σπίτι τους. 

Για τον σκοπό αυτό η διοίκηση του Πανναξιακού  προτίθεται να ναυλώσει πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το πούλμαν θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο γύρω στις 13:00 και θα αναχωρήσει από το Ρέθυμνο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Για να ναυλωθεί όμως το πούλμαν, θα πρέπει ή διοίκηση της ομάδας να γνωρίζει εκ των προτέρων αν θα υπάρχει συμμετοχή. Γιαυτό τον λόγο, παρακαλούμε όσους θέλουν να μεταφερθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να δηλώσουν συμμετοχή στον πρόεδρο του συλλόγου Ναξίων Κρήτης κ. Γ. Δημητροκάλη στα τηλ. 6977398768  &  2810311418  ή στο e-mail  του συλλόγου  naxioikritis@gmail.com.

Το εισητήριο του αγώνα κοστίζει 5,00 ευρώ, ενώ για τους φοιτητές θα υπάρξει ειδική μεριμνα από πλευράς διοίκησης του Πανναξιακού, ώστε με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας να πληρώσουν μειωμένο εισητήριο ή ακόμα και να παρακολουθήσουν το αγώνα δωρεάν.

Είναι καθήκον όλων μας να υποστηρίξουμε ενεργά την προσπάθεια των κορίτσιών του Πανναξιακού στο Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: