Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ Γαλάτσι,12/07/2013
¨Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ¨
ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 7-9, ΓΑΛΑΤΣΙ
ΤΗΛ.: 210 2930448
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται στα μέλη και στις οικογένειες του ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι στο χωριό, στις οποίες είναι όλα τα μέλη καλεσμένα να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην προσπάθεια του το Δ.Σ. είναι οι εξής:

Α). Ο καλοκαιρινός χορός που θα γίνει στις 11 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στο γνωστό χώρο του Σχολείου. Την εκδήλωση θα καλύψει μουσικά το συγκρότημα του ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΓΟΥΡΗ και πιστεύουμε πως και με την βοήθεια των μελλών και συγχωριανών μας θα περάσουμε μία όμορφη όπως πάντα Κεραμιώτικη βραδιά, που την έχουμε όλοι ανάγκη.

Β). Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα, το χορευτικό συγκρότημα του ΧΟΦ (χορευτικού ομίλου φοιτητών) θα μας διασκεδάσει χορεύοντας διάφορους παραδοσιακούς χορούς αφιλοκερδώς, στην πλατεία του χωριού και πιστεύουμε ότι και αυτή θα είναι άλλη μία όμορφη βραδιά για το χωριό μας.

Γ). Το Δ.Σ. μαζί με τον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου, κάνουν μία προσπάθεια να δημιουργήσουν κοινή τράπεζα αίματος που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των δύο χωριών στα πλαίσια των δυνατοτήτων της. Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών διαθέτει ήδη τράπεζα αίματος, στην οποία έγινε πρόταση στους Κεραμιώτες να συμμετέχουν και οι Κεραμιώτες ευχαρίστως την αποδεχτήκαμε. Αυτό θα γίνει στις 20 & 21 Αυγούστου στον Κυνήδαρο. Γι΄αυτό λοιπόν, ζητάμε όσοι έχουν την δυνατότητα και θέλουν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία, θα πρέπει να το κάνουν πράξη. Όλοι γνωρίζουμε ότι δίνοντας λίγο αίμα, μπορούμε να σώσουμε έναν συνάνθρωπό μας και αχρείαστο να είναι, αλλά κανείς δεν ξέρει, πότε και ποιος θα το χρειαστεί.

Σας περιμένουμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ,
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σπανός Δημήτρης                                                 Φυρογένης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: