Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ετήσια απολογιστική συνέλευση-κοπή πίτας Συλλόγου Ναξίων Κρήτης

  Το Δ.Σ. του συλλόγου Ναξίων Κρήτης, προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική συνέλευση & κοπή της πίτας του για το 2012.
   Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Κυριακή 15/1/2012, στις 12 το μεσημέρι,στην κοσμική ταβέρνα 'ΑΡΑΜΠΑΣ' στον Καρτερό Ηρακλείου, απέναντι απο την εκλησία του Αγ. Ιωάννη.
   Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα απολαύσουμε ένα πλούσιο μενού και θα διασκεδάσουμε ακούγοντας & χορεύοντας νησιώτικα και όχι μόνο τραγούδια από τριμελή ορχήστρα.
   Το μενού περιλαμβάνει τα εξής:
Τζατζίκι ή πατατοσαλάτα, ντάκος με ντομάτα και φέτα, φέτα φούρνου σε αλουμινόχαρτο, σουτζουκάκια σμυρνέικα, πιπεριά γεμιστή (με 3 τυριά), μπεκρί μεζές,
Σαλάτα εποχής/4 άτομα,
Μπριζόλα με πατάτες-ατομικό πιάτο,
Φρουτοσαλάτα με ρακί και χαλβά πολίτικο.
Κρασί κόκκινο, λευκό, νερά & αναψυκτικά σε ελεύθερη κατανάλωση.
   Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, και σε αυτή την εκδήλωσή του, να αναλάβει μέρος του κόστους του μενού για τα εγγεγραμμένα μέλη με τις οικογένειές τους αλλά και τους Ναξιώτες φοιτητές που σπουδάζουν στην Κρήτη, ορίζοντας την τιμή στα 10 ευρώ το άτομο, ενώ τα μη μέλη στην τιμή κόστους 15 ευρώ το άτομο.
   Παρακαλούμε να μας δηλωσετε συμμετοχή το αργότερο έως τις 7/1/2012 για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε το κέντρο για τα άτομα. Μπορείτε να καλέσετε:
  • Καλλιόπη Φακίνου στο 2810319965 & 6947842976.
  • Κατερίνα Σκουλάτου στο 6945083157.
  • Στο email του συλλόγου 'naxioikritis@gmail.com'.
   Παρόμοιου τύπου εκδήλωση θα λάβει χώρα και στα Χανιά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: